FIREMENU

Let us surprise you

Wacht. Eerst wat belangrijke informatie.

Een avondje uit bij Van de Leur Den Haag is een andere ervaring dan bij de meeste restaurants. Wij koken alles op vuur (met de Big Green Egg) en we vertellen je vooraf niet wat je gaat eten. Er is dus eigenlijk helemaal geen menu. Hierdoor hoeven wij geen 23 gerechten op voorraad te houden en verspillen wij dus ook niks. Het leuke is dat je bij Van de Leur Den Haag zonder keuzestress gewoon lekker kan gaan eten en onze gerechten kan ervaren. We wisselen ongeveer iedere 4 weken van menu en gaan met het seizoen mee. Dus je kan meerdere keren komen eten zonder hetzelfde te krijgen.

Geen menu? Maar ik wil graag zelf kiezen?

Dan is er een belangrijke keuze te maken. Stel je jezelf open voor nieuwe ervaringen? Een beetje avontuur? Of maak je toch maar een reservering bij een ander restaurant waar je vooral uit pagina’s aan maaltijden kan kiezen… Wij doen waar we goed in zijn en laten dat je graag ervaren.

Zijn jullie een barbecuerestaurant?

We koken op vuur maar zijn geen barbecuerestaurant. Onze gerechtjes zijn kleiner en op smaak gericht. Verwacht dus geen steaks of hamburgers.

Ik eet niet alles. Ben ik welkom?

We zorgen graag dat ons menu voor iedereen toegankelijk is. Standaard bestaat het volledige menu uit vis én vlees gerechtjes. Liever geen vis of vlees? Dan vervangen we óf een deel óf alles voor vegetarische gerechtjes, een volledig vegetarisch menu is dus mogelijk.

We houden ook graag rekening met allergieën. Enige wat we van je vragen is dit tijdig kenbaar te maken. Op de avond zelf kunnen we niet alles meer aanpassen, we houden immers geen voorraad buiten het menu aan.

CHEFS ZOMERMENU

Wijn- en bierarrangementen

 • Wijn heel glas (pairing) €8,-

  Je kan per gerecht opnieuw kiezen of je een nieuw glas wilt.

 • Wijn half glas (pairing) €5,-

  Halve glaasjes van de passende wijnen.

 • Craftbeer (pairing) V.a. €4,50

  Vanafprijs per glas speciaalbier passend bij het menu.

 • Cocktail V.a. €11,50

  Start het diner met een speciale cocktail uit de bar.